Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Εθνική Ελλάδας δεν τα κατάφερε απέναντι στους Κροάτες και απέτυχε να προκριθεί σε δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση. Έτσι, επέστρεψε 15 χρόνια πίσω στις εποχές πριν το Euro 2004.
Ο αποψινός αποκλεισμός της Εθνικής, αποτελεί πισωγύρισμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά και την αποτυχία πρόκρισης στο Euro 2016.
Είναι η πρώτη φορά μετά το 2002 που χάνει σερί δύο μεγάλες διοργανώσεις, αφού από το Euro 2004 και μετά είχε δώσει το «παρόν» στο Euro 2008 και 2012, αλλά και στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2010 και του 2014.
Τελευταία φορά συνέβη αυτό ήταν το 2000 και το 2002, με την Εθνική ομάδα να επιστρέφει ξανά σε εποχές, όπου έβλεπε με τα... κιάλια Μουντιάλ και Euro.
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS