ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ": ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ
Ακόμη ένας νεαρός οπαδός της Εθνικής Ελλάδας, μίλησε στην κάμερα του ThemaSports, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με την Κροατία, για το μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2018.
Παρά το βαρύ 4-1 του πρώτου αγώνα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση, αρκεί να μπει ένα γρήγορο γκολ, για να μπει και ο κόσμος στην "εξίσωση", όπως ανέφερε!
Δείτε τι δήλωσε στον Γιώργο Λεωνίδου, έξω από το "Καραϊσκάκη":
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.