Ακολουθήστε μας στο Google news
Τις απεριόριστες δυνατότητες που ανοίγει το Instagram για τις αιθέριες υπάρξεις που ξέρουν πως να προβάλλουν τα... προσόντα τους αποδεικνύουν με το παράδειγμά τους δύο δίδυμες αδερφές από την Αυστρία.
Οι δύο εικοσάχρονες καλλονές — η μελαχρινή Stephanie και η ξανθιά Julia — κερδίζουν αρκετά χρήματα από τις σελίδες τους στο Instagram ώστε να καλύπτουν τα αρκετά υψηλά έξοδα των σπουδών τους στη Νομική Σχολή της Βιέννης.

Τα δύο εντυπωσιακά κορίτσια προσφέρουν συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας μέσω των λογαριασμών τους στα social media. H online δημοφιλία τους, ωστόσο, οφείλεται κυρίως στις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζουν με μαγιό, σέξι εσώρουχα και εφαρμοστά φορέματα, οι οποίες έχουν εκτοξεύσει τον αριθμό των followers τους σε πάνω από 180.000 έκαστη.

Πιο συγκεκριμένα η Julia — που είναι... 10 λεπτά μεγαλύτερη — has έχει 194.000 ακόλουθους ενώ η Stephanie έχει 181.000.

Το παράξενο είναι ότι οι δύο πανέμορφες κοπέλες, που ζουν στην πόλη Μίστελμπαχ, βόρεια της αυστριακής πρωτεύουσας, ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν θεωρούσαν την εμφάνισή τους ως κάτι το ιδιαίτερο πριν ξεκινήσουν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους online.

Όπως οι ίδιες λένε, όταν ήταν μικρές πολλά παιδιά τις κορόιδευαν για το αδύνατό τους σώμα, αλλά όταν άρχισαν να τρέφονται σωστά και να γυμνάζονται «μεταμορφώθηκαν» από ασχημόπαπα σε... κύκνους.
Τελευταίο φιλικό (18:30 ) του Άρη στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhytomir, πριν η «Ελαφρά ταξιαρχία» πάρει το αεροπλάνο επιστροφής στη βάση της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS