Ακολουθήστε μας στο Google news
Τις απεριόριστες δυνατότητες που ανοίγει το Instagram για τις αιθέριες υπάρξεις που ξέρουν πως να προβάλλουν τα... προσόντα τους αποδεικνύουν με το παράδειγμά τους δύο δίδυμες αδερφές από την Αυστρία.
Οι δύο εικοσάχρονες καλλονές — η μελαχρινή Stephanie και η ξανθιά Julia — κερδίζουν αρκετά χρήματα από τις σελίδες τους στο Instagram ώστε να καλύπτουν τα αρκετά υψηλά έξοδα των σπουδών τους στη Νομική Σχολή της Βιέννης.

Τα δύο εντυπωσιακά κορίτσια προσφέρουν συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας μέσω των λογαριασμών τους στα social media. H online δημοφιλία τους, ωστόσο, οφείλεται κυρίως στις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζουν με μαγιό, σέξι εσώρουχα και εφαρμοστά φορέματα, οι οποίες έχουν εκτοξεύσει τον αριθμό των followers τους σε πάνω από 180.000 έκαστη.

Πιο συγκεκριμένα η Julia — που είναι... 10 λεπτά μεγαλύτερη — has έχει 194.000 ακόλουθους ενώ η Stephanie έχει 181.000.

Το παράξενο είναι ότι οι δύο πανέμορφες κοπέλες, που ζουν στην πόλη Μίστελμπαχ, βόρεια της αυστριακής πρωτεύουσας, ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν θεωρούσαν την εμφάνισή τους ως κάτι το ιδιαίτερο πριν ξεκινήσουν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους online.

Όπως οι ίδιες λένε, όταν ήταν μικρές πολλά παιδιά τις κορόιδευαν για το αδύνατό τους σώμα, αλλά όταν άρχισαν να τρέφονται σωστά και να γυμνάζονται «μεταμορφώθηκαν» από ασχημόπαπα σε... κύκνους.
Ασταμάτητη η Κύπρος στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης και συνεχής ροή μεταλλίων για την Κυπριακή Αποστολή Στην Ανδόρα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS