Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο στρατόπεδο των «γαλαζοκιτρίνων» κινούνται σε ρυθμούς «αιώνιου» ντέρμπι, με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη να θέλουν σαν τρελοί να κατακτήσουν το τρίποντο στο μεγάλο ματς της Λευκωσίας.
Η ανάγκη της νίκης σε ένα ντέρμπι την φετινή σεζόν είναι πέραν πάσας αμφιβολίας μεγαλύτερης σημασίας και από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ξέρουν ότι αν δεν νικήσουν (και) στο παιχνίδι με την Ομόνοια, θα δουν την ψαλίδα της διαφοράς από τις υπόλοιπες ομάδες να ανοίγει ακόμη περισσότερο, και θα χάσουν κι άλλο πολύτιμο έδαφος (έστω κι αν χρωστούν τρία ματς) στον βαθμολογικό πίνακα.
Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων (ελέω των μπαράζ του Μουντιάλ), ήταν «όαση στην έρημο» για τον ΑΠΟΕΛ και για κάποιους ποδοσφαιριστές που το τελευταίο καιρό ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού ή είχαν την ανάγκη για ξεκούραση.
Με τα πιο πάνω δεδομένα λοιπόν ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του περιμένουν τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστούν στο ματς με την Ομόνοια ετοιμοπόλεμοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Η ευρεία νίκη με την Πάφο FC, πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη όλων στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο που θέλουν να κάνουν την δική τους αντεπίθεση.
Σίγουρα στα υπέρ είναι ότι ο Γιώργος Δώνης κόντρα στην Ομόνοια δεν έχει χάσει πότε του αφού στα πέντε παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ σε «αιώνια» ντέρμπι μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Φυσικά όλα αυτά είναι μόνο στα χαρτιά, αν η ομάδα του Ελλαδίτη τεχνικού θέλει το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένη για 90λεπτά και να αποφύγει τα αβίαστα λάθη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ρωτήθηκε για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρόταση της ομάδας του για την απόκτηση του Ανδρόνικου Κακουλλή, αλλά και το αν υπάρχει συμφωνία με τον Γιασίν Μπουχάν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS