Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται την Κροατία στον επαναληπτικό των μπαράζ και άπαντες στη «γαλανόλευκη» γνωρίζουν πως ναι μεν ο αποκλεισμός είναι προ των πυλών, όμως οφείλουν για την τιμή, την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια τους, να «πολεμήσουν» μέχρις εσχάτων... Η απογοητευτική εμφάνιση και τα πολλά λάθη στο Ζάγκρεμπ, την περασμένη Πέμπτη, ουσιαστικά στερούν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την διεκδίκηση της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας. Το τελικό 4-1 υπέρ των Κροατών δεν αφήνει πολλές ελπίδες στη «γαλανόλευκη» ενόψει της αποψινής ρεβάνς (OTE Sport1 HD, ΣΚΑΪ, 21:45) στο «Γ.Καραϊσκάκης», ωστόσο, μαζί με τον κόσμο – για τον οποίο υπήρξε ενημέρωση ότι η προπώληση των εισιτηρίων είχε φτάσει στις 20.000 – ο Σκίμπε και οι ποδοσφαιριστές του οφείλουν να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να έρθει... ό,τι είναι γραφτό να έρθει και να ακουστεί ένα μεγάλο χειροκρότημα στο φινάλε. Αναφορικά με την 11αδα, Τοροσίδης και Μανωλάς επανέρχονται στο βασικό σχήμα. Αριστερα στην άμυνα θα παίξει ο Τζαβέλλας, ενώ για την επίθεση, ο Γερμανός τεχνικός σκέφτεται να τοποθετήσει τον Χριστοδουλόπουλο και τον Μπακασετα στα πλάγια, ενώ δίπλα στον Ζεκα στον άξονα θα πάρει θέση ο Τζιόλης, σε ένα 4-2-3-1. Για τη θέση του τερματοφύλακα, υπήρξε προβληματισμός για τον Καρνέζη, μετά το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ, αλλά δεν έχει αποφασιστεί η αντικατάσταση του. gazzetta.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ