Ακολουθήστε μας στο Google news
Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και του Ολυμπιακού, με το συγκυβερνών κόμμα να εκδίδει νέα ανακοίνωση-απάντηση στις προηγούμενες ερυθρόλευκες «θέσεις»!
Με... σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ των ΑΝΕΛ και του Ολυμπιακού.
Η αρχική ανακοίνωση του συγκυβερνώντος κόμματος προ 48ώρου έφερε την επίσημη αντίδραση των Πειραιωτών, ενώ στη συνέχεια το «μέτωπο» συνεχίστηκε με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και την απάντηση του Κώστα Καραπαπά.
Το βράδυ της Παρασκευής πλέον, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξέδωσαν νέα ανακοίνωση, ουσιαστικά απαντώντας στην προηγούμενη ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών στο facebook.
Ανακοίνωση η οποία αντίστοιχα έφερε και δική του νέα απάντηση.
Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:
«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ
Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός που τελείωσε είναι ο κ. Μαρινάκης με εντολή εισαγγελέα».
Και η απάντηση του Κ. Καραπαπά:
«Οι Καμμένοι Έλληνες το τραβάνε το σκοινί (προφανώς έχουν λόγο). Ρε μήπως είστε πραγματικά ψεκασμένοι;».
Πηγή: sdna.gr
Στις 10:30 στην Αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο, η ΚΟΠ θα πραγματοποιήσει την κλήρωση του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, γνωστό πλέον ως Cyprus League by Stoiximan, για την περίοδο 2025-2026!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS