Ακολουθήστε μας στο Google news
Το βράδυ, ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ «Χρυσή Πενταετία 1985-1989».
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι ομάδες τότε της πενταετίας εκείνης που έφεραν τρία κύπελλα στην τροπαιοθήκη της ΑΕΛ, αυτό του 1985 επί της ΕΠΑ, του 1987 επί του Απόλλωνα και του 1989 επί του Άρη.
Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθεί και η τότε διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, επί εποχής, δηλαδή, προεδρίας Λώρη Λυσιώτη.
Μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη της περασμένης Τετάρτης ο πρόεδρος του ομίλου παλαίμαχων παικτών της ΑΕΛ, Λοϊζος Μαυρουδής, μεταξύ άλλων έκανε κάλεσμα σε όλους τους φίλους, υποστηρικτές, της Λεμεσιανής ομάδας να γεμίσουν από άκρη σε άκρη την αίθουσα όπου θα πραγματοποιηθεί η βραδινή εκδήλωση. Αυτοί που έζησαν εκείνη τη χρυσή πενταετία να την φέρουν ξανά στις μνήμες τους, στο μυαλό τους, ενώ οι πιο νέοι να μάθουν και να δουν ποιοι ήταν αυτοί που σήκωσαν το όνομα του ιστορικού σωματείου της ΑΕΛ πάρα μα πάρα πολύ ψηλά!
Τελευταίο φιλικό (18:30 ) του Άρη στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhytomir, πριν η «Ελαφρά ταξιαρχία» πάρει το αεροπλάνο επιστροφής στη βάση της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS