Με κορυφαίο τον Γιόκιτς, οι Νάγκετς κέρδισαν μέσα στο Ντένβερ τους Θάντερ 102-94 και τους βύθησαν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Νίκες για Ουίζαρντς και Ράπτορς.
Στο Ντένβερ όλα έδειχναν από το ξεκίνημα ότι οι Θάντερ ελέγχουν το ματς απέναντι στους Νάγκετς, όμως οι γηπεδούχοι είχαν άλλα σχέδια με αποτέλεσμα να φτάσουν στο 102-94 και στο ρεκόρ 6-5.
Ο Γιόκιτς σταμάτησε στους 15 πόντους με 11 ριμπάουντ, ενώ Μουντιγιάι και Μίλσαπ πέτυχαν 21 και 17 πόντους αντίστοιχα. Οι Θάντερ που έπεσαν στο 4-7 είχαν σε μεγάλο βράδυ τον Καρμέλο που σημείωσε 28 πόντους και έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στη νέα του ομάδα.
Εύκολο έργο είχαν οι Ουίζαρντς που επικράτησαν στην έδρα τους 111-95 των Λέικερς. Η τριάδα Ουόλ-Μπιλ-Πόρτερ σημείωσε τους 65 από τους 111 συνολικά πόντους της ομάδας τους που βρήκε αντίσταση μόνο στο πρώτο 12λεπτο.
Τέλος στο Τορόντο οι Ράπτορς είχαν σε μεγάλη βραδιά τον ΝτεΡόζαν, ο οποίος με 33 πόντους τους οδήγησε στο 122-118 επί των Πέλικανς. Στους 19 πόντους ο Ιμπάκα και 18 ο Λάουρι. Η ομάδα της Νέας Ορελάνης αντίστοιχα, είχε σε κέφια τον Χόλιντεϊ που πέτυχε 34 πόντους.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τορόντο Ράπτορς-Νιου Όρλινς Πέλικανς 122-118
Χιούστον Ρόκετς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 117-113
Ουάσιγκτον Ουίζαρντς-Λος Άντζελες Λέικερς 111-95
Σακραμέντο Κινγκς-Φιλαδέλφεια Σίξερς 109-108
Ντένβερ Νάγκετς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 102-94
Δείτε τις βαθμολογίες ΕΔΩΠηγή: www.sdna.gr
Η νίκη επί του Άρη στην 4η αγωνιστική των πλέι-οφ, έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών για την Ομόνοια, όπου είχε απολογισμό μία ισοπαλία και τρεις ήττες, με αποτέλεσμα να μειώσει στους τέσσερις τη διαφορά από την 3η ΑΕΚ.
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.