Ακολουθήστε μας στο Google news
Μέσω της ιστοσελίδας του σωματείου του ΑΠΟΕΛ δίδεται ενημέρωση για τη βραδιά της 08ης Νοεμβρίου 2017 και την εκδήλωση των 91 χρόνων ζωής του συλλόγου.
Αναλυτικά:
«Με μια λαμπρή εκδήλωση, στην παρουσία δεκάδων βετεράνων ποδοσφαιριστών που έγραψαν πολλές χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του σωματείου, ο ΑΠΟΕΛ γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης, κόβοντας την τούρτα των 91ων γενεθλίων.
Καθώς το Δείπνο Γενεθλίων συνδυάστηκε με την Ετήσια Συνεστίαση των Βετεράνων ποδοσφαιριστών, η αίθουσα στάθηκε μικρή για να χωρέσει το ποδοσφαιρικό ταλέντο και τις αναμνήσεις, ξεχειλίζοντας από συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνεια.
Τον ΑΠΟΕΛ τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, πολιτειακοί και τοπικοί αξιωματούχοι, καθώς και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της Κύπρου.
Τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων έσβησαν ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Χριστόφορος Ποταμίτης, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ κ. Χάρης Φωτίου και ο Πρόεδρος του σωματείου Βετεράνων κ. Πετράκης Χατζηθωμάς.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν οι αρχηγοί της ομάδας Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Νούνο Μοράις, ενώ διά των αρχηγών, προπονητών και εφόρων τους εκπροσωπήθηκαν άλλα έντεκα αθλητικά τμήματα του σωματείου.
Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση από το Σωματείο Βετεράνων δώδεκα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών για την προσφορά τους στο σωματείο, αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-17 και την είσοδο στους Ομίλους του Champions League».
Διαβάστε επίσης:
Από το βήμα του ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε το σπουδαίο νέο για όλες τις ομάδες!
Ήταν όλοι εκεί πλην του προέδρου! Αυτοί τιμήθηκαν και η ατάκα που… έγραψε (pcs-δηλώσεις)
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS