Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσω της ιστοσελίδας του σωματείου του ΑΠΟΕΛ δίδεται ενημέρωση για τη βραδιά της 08ης Νοεμβρίου 2017 και την εκδήλωση των 91 χρόνων ζωής του συλλόγου. Αναλυτικά: «Με μια λαμπρή εκδήλωση, στην παρουσία δεκάδων βετεράνων ποδοσφαιριστών που έγραψαν πολλές χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του σωματείου, ο ΑΠΟΕΛ γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης, κόβοντας την τούρτα των 91ων γενεθλίων.  Καθώς το Δείπνο Γενεθλίων συνδυάστηκε με την Ετήσια Συνεστίαση των Βετεράνων ποδοσφαιριστών, η αίθουσα στάθηκε μικρή για να χωρέσει το ποδοσφαιρικό ταλέντο και τις αναμνήσεις, ξεχειλίζοντας από συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνεια.  Τον ΑΠΟΕΛ τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, πολιτειακοί και τοπικοί αξιωματούχοι, καθώς και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της Κύπρου.  Τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων έσβησαν ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Χριστόφορος Ποταμίτης, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ κ. Χάρης Φωτίου και ο Πρόεδρος του σωματείου Βετεράνων κ. Πετράκης Χατζηθωμάς. Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν οι αρχηγοί της ομάδας Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Νούνο Μοράις, ενώ διά των αρχηγών, προπονητών και εφόρων τους εκπροσωπήθηκαν άλλα έντεκα αθλητικά τμήματα του σωματείου. Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση από το Σωματείο Βετεράνων δώδεκα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών για την προσφορά τους στο σωματείο, αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-17 και την είσοδο στους Ομίλους του Champions League». Διαβάστε επίσης: Από το βήμα του ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε το σπουδαίο νέο για όλες τις ομάδες! Ήταν όλοι εκεί πλην του προέδρου! Αυτοί τιμήθηκαν και η ατάκα που… έγραψε (pcs-δηλώσεις)
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ