Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν θα το 'χανε με τίποτα! Παρότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πονάει ακόμα από τον τραυματισμό του, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα δώσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το «παρών» στην πρώτη «μάχη» της Ελλάδας με την Κροατία! Ο 29χρονος αμυντικός «έβγαλε» κανονικά την προπόνηση της Εθνικής μας στο «Μάξιμιρ» και… θα σφίξει τα δόντια, ξεκινώντας στην αυριανή (12/8) αναμέτρηση, στο πλάι του Κυριάκου Παπαδόπουλου -απόντος του τιμωρημένο Μανωλά- στο κέντρο της άμυνας! Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει και θα καθίσει στον πάγκο, προκειμένου ο Μίχαελ Σκίμπε να τον έχει «ετοιμοπόλεμο» στη ρεβάνς του Φαλήρου. Θυμίζουμε, ο «Τόρο» έχει πιο σοβαρό πρόβλημα (θλάση πρώτου βαθμού) και υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Πάντως και αυτός είχε… σκυλιάσει για να παίξει, αλλά, όπως προείπαμε, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός έχει αποφασίσει να τον προφυλάξει. Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τα πλάνα του τελευταίου, αναμένεται να μην αποχωριστεί το αγαπημένο του 4-2-3-1: Ο Καρνέζης θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Τζαβέλλας, στο δεξί ο Ρέτσος, ενώ Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα και Τζιόλης θα είναι, πιθανότατα, το δίδυμο στον άξονα, αλλά μία θέση διεκδικούν, επίσης, ο φορμαρισμένος Ταχτσίδης, αλλά και ο Σάμαρης. Από εκεί και πέρα, ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, ενώ στα δύο «φτερά» θα βρίσκονται οι Σταφυλίδης και Μπακασέτας. Υπάρχει, βέβαια, πάντα και το ενδεχόμενο ο Σκίμπε να δώσει φανέλα βασικού στον Χριστοδουλόπουλο ή να πάει τον Ζέκα δεξιά και να φέρει τον Σάμαρη ή τον Ταχτσίδη δίπλα στον Τζιόλη. Πηγή: www.sport-fm.gr  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ