Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν θα το 'χανε με τίποτα!
Παρότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πονάει ακόμα από τον τραυματισμό του, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα δώσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το «παρών» στην πρώτη «μάχη» της Ελλάδας με την Κροατία!
Ο 29χρονος αμυντικός «έβγαλε» κανονικά την προπόνηση της Εθνικής μας στο «Μάξιμιρ» και… θα σφίξει τα δόντια, ξεκινώντας στην αυριανή (12/8) αναμέτρηση, στο πλάι του Κυριάκου Παπαδόπουλου -απόντος του τιμωρημένο Μανωλά- στο κέντρο της άμυνας!
Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει και θα καθίσει στον πάγκο, προκειμένου ο Μίχαελ Σκίμπε να τον έχει «ετοιμοπόλεμο» στη ρεβάνς του Φαλήρου. Θυμίζουμε, ο «Τόρο» έχει πιο σοβαρό πρόβλημα (θλάση πρώτου βαθμού) και υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Πάντως και αυτός είχε… σκυλιάσει για να παίξει, αλλά, όπως προείπαμε, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός έχει αποφασίσει να τον προφυλάξει.
Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τα πλάνα του τελευταίου, αναμένεται να μην αποχωριστεί το αγαπημένο του 4-2-3-1: Ο Καρνέζης θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Τζαβέλλας, στο δεξί ο Ρέτσος, ενώ Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα και Τζιόλης θα είναι, πιθανότατα, το δίδυμο στον άξονα, αλλά μία θέση διεκδικούν, επίσης, ο φορμαρισμένος Ταχτσίδης, αλλά και ο Σάμαρης.
Από εκεί και πέρα, ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, ενώ στα δύο «φτερά» θα βρίσκονται οι Σταφυλίδης και Μπακασέτας.
Υπάρχει, βέβαια, πάντα και το ενδεχόμενο ο Σκίμπε να δώσει φανέλα βασικού στον Χριστοδουλόπουλο ή να πάει τον Ζέκα δεξιά και να φέρει τον Σάμαρη ή τον Ταχτσίδη δίπλα στον Τζιόλη.
Πηγή: www.sport-fm.gr
Το παζλ των 32 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων συμπληρώθηκε με την LA FC να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο και να πηγαίνει στον όμιλο της. Ποιοι είναι οι άλλοι;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS