Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτό το Σαββατοκυρίακο (11-12/11) έχουμε διακοπή καθώς θα γίνουν οι διπλοί αγώνες για τα μπαράζ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στη Ρωσία. Όπως όλοι οι προπονητές έτσι λοιπόν και ο Ρόνι Λέβι της Ανόρθωσης έχει την δυνατότητα να δώσει λίγες μέρες άδεια στους παίχτες του (που δεν είναι διεθνείς εννοείται καθώς αυτοί απουσιάζουν) και να τους δώσει τις απαραίτητες ανάσες για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό καθώς η συνέχεια είναι δύσκολη και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι φρέσκοι. Στα θετικά καταγράφεται το χατ τρικ του Καμαρά στο τελευταίο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό καθώς γνωρίζουμαι ότι ένας επιθετικός θέλει γκολ για να αποκτήσει περισσότερη ψυχολογία, και έτσι τα γκολ που σκόραρε ο Καμαρά θα τον βοηθήσουν για να καταφέρει να πετύχει περισσότερα στην πορεία του με την φανέλα της Κυρίας. Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τον Ερμή στο ΓΣΖ, σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουν οι Αμμοχωστιανοί να παραμείνουν στο ρετιρέ του πίνακα. Εξάλλου τέτοια παιχνίδια είναι εκ τον ουκ άνευ όταν θέλεις να βρίσκεσαι στα ψηλά στρώματα. Ο Ερμής θα παρουσιαστεί με νέο τεχνικό κάτι που τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο μιας και στο ρόστερ του διαθέτει παίχτες με ποιότητα που μπορούν να σου κάνουν την ζημιά. Χρειάζεται προσοχή λοιπόν από πλευράς Κυρίας.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ