Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ThemaSports σε συνεργασία με το PK Sports βραβεύουν κάθε μήνα τον πρώτο σκόρερ των ομάδων που εδρεύουν στην επαρχία της Λάρνακας. Αυτό το μήνα ο Φλοριάν Τολεμές της ΑΕΚ κατάφερε με άνεση να κερδίσει το βραβείο (ψώνια αξίας από το PK Sports) καθώς με τα επτά του γκολ μέσα στον Οκτώβριο δεν είχε… αντίπαλο. Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και συνολικά έχει πετύχει 10 τέρματα μέχρι στιγμής. Ο Φλοριάν Τολεμές (και όχι Τολμές) μίλησε αποκλειστικά στο ThemaSports για τη βράβευση του, τον στόχο του τίτλου αλλά και το συμβόλαιο του που λήγει στο τέλος της σεζόν. Συγχαρητήρια για τη βράβευση σου, πρώτος σκόρερ στην επαρχία της Λάρνακας με επτά γκολ για το μήνα Οκτώβριο. Πως αισθάνεσαι για μία ακόμη βράβευση; «Ευχαριστώ για το βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος και πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Αν παίρνω αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς». Πρώτος σκόρερ με 10 τέρματα. Στόχος σου είναι να μείνεις εκεί μέχρι το τέλος στην κορυφή των σκόρερ; «Για μένα είναι πιο σημαντικό να τερματίσει η ομάδα μου στην πρώτη θέση». Το ρεκόρ στην καριέρα σου είναι 19 γκολ. Σκέφτεσαι να «σπάσεις» αυτό το ρεκόρ; «Όχι, σκέφτομαι μόνο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε τους αγώνες και να δουλεύομε με την ομάδα». Βλέποντας μέχρι στιγμής τις υπόλοιπες ομάδες φθάνοντας στο τέλος του πρώτου γύρου, βλέπεις ότι η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να φθάσει στην κατάκτηση του τίτλου; «Φυσικά, έχουμε για μένα την καλύτερη ομάδα και το καλύτερο προσωπικό. Είμαστε καλύτεροι από τις άλλες ομάδες. Είναι δύσκολο σε κάθε παιχνίδι και πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να βλέπουμε επίσης και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων». Είσαι χαρούμενος στην ΑΕΚ; «Βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι ότι το απολαμβάνουμε. Στη Λάρνακα είναι χαρούμενη και η οικογένεια και εγώ». Άρα να υποθέσουμε ότι στο τέλος της σεζόν που λήγει το συμβόλαιο του θα επιδιώξεις να μείνεις στην ΑΕΚ; «Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Είναι δύσκολο να πω κάτι. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτό».  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ