Ακολουθήστε μας στο Google news
Το Συμβούλιο Εφετών με παραπεμπτικό του βούλευμα, παραπέμπει σε δίκη 28 άτομα
(Περισσότερα ΕΔΩ), για την υπόθεση διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μεταξύ των κατηγορουμένων και ιδιοκτήτης κορυφαίας ΠΑΕ της χώρας,
καθώς και άλλοι δύο μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ των Αθηνών και της επαρχίας.
Με δηλώσεις στο ΑΠΕ - ΜΠΕ από τις Βρυξέλλες ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υποστήριξε ότι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει σε 15 ημέρες να σταματήσουν την ενασχόληση με τον αθλητισμό και να μεταβιβάσουν το μετοχικό μερίδιο.
«Έμαθα κι εγώ τις πληροφορίες μέσω δημοσιευμάτων για το ζήτημα της παραπομπής 28 παραγόντων ποδοσφαίρου για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων.
Περιμένω κι εγώ να δω το βούλευμα κι αντίστοιχα να πράξουμε τα δέοντα. Εφόσον τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα ισχύουν, τότε μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα πρέπει οι κατηγορούμενοι - αυτοί που έχουν παραπεμφθεί με βούλευμα στο ακροατήριο - να σταματήσουν την ενασχόληση με τον αθλητισμό κι εφόσον μιλάμε για ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες να μεταβιβάσουν και το μετοχικό τους μερίδιο.
Κι εφόσον αυτό δεν γίνει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, μπορεί να γίνει με διεξοδική πράξη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού. Δική μας, δηλαδή, κρατική παρέμβαση. Με βάση τον αθλητικό νόμο 2725, όπως ισχύει και στο καταστατικό. Περιμένουμε να δούμε, δεν μιλάμε ακόμη με σιγουριά και βεβαιότητα, αλλά εφόσον αυτό ισχύει, τότε τα επόμενα βήματα είναι αυτά που σας περιέγραψα».
Δείτε το video:
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 16:34
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS