Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Λιόν του Όσκαρ Γκαρσία την φετινή σεζόν είναι... «φόβος και τρόμος» για κάθε αντίπαλη άμυνα, καθώς η επιθετική της «τριπλέτα» έχει μεγαλύτερη συγκομιδή τερμάτων από εκείνη των αστέρων της Παρί Σεν Ζερμέν.
Φεκίρ, Μαριάνο και Ντεπάι έχουν άριστη συνεργασία, «βρίσκονται» με «κλειστά» μάτια έχοντας σκοράρει συνολικά 26 φορές την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Ligue 1, επίδοση που τους κατατάσσει πρώτους ανάμεσα στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την πολυδιαφημισμένη «μαγική τριάδα» των Μπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ που έχουν βρει δίχτυα 24 φορές.
Στην λίστα βρίσκονται επιπλέον οι Αγουέρο, Γκάμπριελ Ζέσους και Στέρλινγκ (22 γκολ) αλλά και οι Ντιμπάλα, Ιγουαΐν και Κουαδράδο της Γιουβέντους (21 γκολ).
Βέβαια, το πρόβλημα των «λιονέ» έγκειται στην μονοδιάστατη επιθετική συνεισφορά, μιας και οι υπόλοιποι παίκτες έχουν σκοράρει μόλις έξι τέρματα, ενώ και αμυντικά δεν εμπνέεται εμπιστοσύνη, δεδομένα που εξηγούν την απόσταση επτά βαθμών από την κορυφή όπου βρίσκεται η εξωπραγματική Παρί Σεν Ζερμέν.
Πηγή: sdna.gr
Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου αρχίζει τις 13:30.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
11/04 @ 21:12
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Άχνας-Καρμιώτισσα για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan.
BEST OF THEMASPORTS