Ακολουθήστε μας στο Google news
Νέες ανατροπές στην κούρσα του πρωταθλητή με τις αποδόσεις να μεταβάλλονται μετά τα τελευταία αποτελέσματα! Ποντάρετε τώρα στον Stoiximan, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος!
Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει το πρώτο φαβορί, ενώ ΑΕΚ και Απόλλωνας ακολουθούν από κοντά, τη στιγμή που πλέον τους πλησίασε και η Ανόρθωση. Έμειναν πιο πίσω ΑΕΛ και Ομόνοια.
Πάμε να δούμε πιο συγκεκριμένα πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.
Ο ΑΠΟΕΛ πλέον δίνει 1.80 για κατάκτηση του τίτλου, η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας δίνουν 5.00. H Ανόρθωση έκανε άλμα και πλέον η απόδοσή της είναι στο 8.00. Στο 18.00 θα βρείτε την ΑΕΛ και στο 25.00 την Ομόνοια.
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ποντάρετε τον επόμενο πρωταθλητή. Ποντάρετε τώρα στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.), για να διασφαλίσετε τα περισσότερα δυνατά κέρδη.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Ποντάρετε το νέο πρωταθλητή σ’ αυτό εδώ το λινκ.
Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που απόψε (22:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στον κρίσιμο επαναληπτικό του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS