Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια μέσω της ιστοσελίδας της ενημερώνει:
«Επαναλειτουργεί η Green Boutique, μετά από περίοδο ανακαίνισης και με νέα γκάμα προϊόντων, πανέτοιμη να υποδεχτεί ξανά τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Αλλαγές έχουν γίνει στη διαρρύθμιση και την αισθητική του χώρου, ενώ έχουν προστεθεί αρκετές επιλογές σε είδη ένδυσης και αξεσουάρ, σε χαμηλότερες τιμές.
Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα τεθεί σε λειτουργία και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Green Boutique.
Η Green Boutique βρίσκεται στην οδό Κυπράνωρος 13 και λειτουργεί με το ακόλουθο ωράριο:
- Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00 και 15:00-18:30
- Τετάρτη, Σάββατο 09:00-14:00»

Η Ανόρθωση ανάρτησε βίντεο από την πρώτη μέρα προετοιμασίας της ομάδας στην Πτολεμαΐδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS