Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι γεγονός πως και η παρουσία που είχε απέναντι στον Άρη και τα λάθη τα οποία έκανε δεν πέρασαν και πάλι απαρατήρητα από την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας.
Ο λόγος για τον Ολλανδό πορτιέρο της Ομόνοιας, Πιτ Φελτχούιζεν, ο οποίος δημιουργεί «πονοκέφαλο» στο προπονητικό τιμ με τις αδυναμίες και την αμφισβήτηση που δημιουργήθηκε για τα καλά γύρω από το πρόσωπο του και τις εμφανίσεις του με τη φανέλα των «τριφυλλοφόρων».
Έτσι, από τη στιγμή που υπάρχει και η διακοπή στο πρωτάθλημα, με την Ομόνοια να έχει ένα «καυτό» από κάθε άποψη ντέρμπι μπροστά της, τη μεθεπόμενη Παρασκευή με τον ΑΠΟΕΛ, δημιουργούνται οι σκέψεις στον Κύπριο κόουτς για αλλαγή στο νούμερο ένα της αρχικής ενδεκάδας για αυτό το παιχνίδι.
Παναγή ή Χριστοδούλου ή και πάλι «ψήφος» σε Φελτχούιζεν είναι το δίλημμα που έχει ο Πάμπος Χριστοδούλου και σίγουρα θα τύχει αρκετής συζήτησης μέχρι την οριστική απόφαση μαζί με τους συνεργάτες του και δη τον προπονητή τερματοφυλάκων, Ανδρέα Μαυρή.
Βέβαια, για τον Κωνσταντίνο Παναγή υπάρχει το... εμπόδιο, του τραυματισμού του, όπου επί ευκαιρίας της διακοπής που υπάρξει θα διαφανεί μέσα από τις επόμενες μέρες εάν έχει ξεπεραστεί πλήρως το πρόβλημα του και δηλώσει πανέτοιμος για να θέσει εαυτό στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου για το ντέρμπι της 17
ης Νοεμβρίου.
Όπως και να ΄χει, «παίζει» για τα καλά η αλλαγή από τον Πάμπο Χριστοδούλου για υπερασπιστή της εστίας της Ομόνοιας, κάτι, όμως, που θα ξεκαθαριστεί σε αυτή τη μίνι προετοιμασία των «τριφυλλοφόρων» για το ντέρμπι και το ποιος εν τέλει θα είναι ο εκλεκτός για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που θα κληθεί να βρεθεί κάτω από την εστία της ομάδας.
Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
11/04 @ 21:12
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Άχνας-Καρμιώτισσα για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan.
BEST OF THEMASPORTS