Ο πρώην επιθετικός της Γουόλσολ Αντρέας Μακρής, πέρασε στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Πάφο στο 80΄, και σκόραρε λίγο πιο μετά. Συγκεκριμένα, πέτυχε δύο τέρματα στο 87΄ και το 90΄ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα που είχε να δεχτεί γκολ εκτός έδρας από τον Αύγουστο.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έγινε ο πέμπτος παίκτης που σκοράρει για τους «πορτοκαλί» στον φετινό «μαραθώνιο», και φαίνεται πως τα... «φύλαγε» για τους Παφίτες!
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.