Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Τορίνο υποχρέωσε την Ίντερ στην πρώτη της φετινή βαθμολογική απώλεια μέσα στο Σαν Σίρο (1-1) με τους Νερατζούρι να κινδυνεύουν να χάσουν έδαφος από την πρωτοπόρο Νάπολι. Το Σαν Σίρο ήταν ως τώρα το απόλυτο κάστρο της Ίντερ στη φετινή Serie A, εκεί όπου οι Νερατζούρι μετρούσαν το πέντε στα πέντε από το ξεκίνημα της σεζόν. Η θαρραλέα, όμως, Τορίνο έδειξε αποφασισμένη να φύγει με κάτι από το Μιλάνο και τελικά το κατάφερε, υποχρεώνοντας την Ίντερ στην πρώτη της βαθμολογική απώλεια μέσα στο σπίτι της. Οι παίκτες του Σπαλέτι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, αλλά ο Ικάρντι δεν μπορούσε να βρει δίχτυα. Την ίδια στιγμή η Τορίνο απειλούσε όποτε έβρισκε ευκαιρία και έδειχνε ικανή να «πληγώσει» τους Νερατζούρι. Η «Γκρανάτα»... πάγωσε το Σαν Σίρο με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα όταν ο Φαλκέ με καλοζυγισμένο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς για το 0-1. Η Ίντερ αντέδρασε, άρχισε να αυξάνει την πίεση, αλλά ο Ικάρντι δεν μπορούσε να τελειώσει σωστά τις φάσεις. Κι αφού Όμπι και Μπελότι σε δύο περιπτώσεις έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ, η Ίντερ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με κοντινή προβολή του Έντερ στο 79’ (1-1). Στο 88’ οι Νερατζούρι έφτασαν μία ανάσα από την ανατροπή, αλλά το δυνατό ξερό σουτ του Βεσίνο από πολύ μακριά σταμάτησε στο δοκάρι του Σιρίγκου. Οι Νερατζούρι γλίτωσαν την πρώτη τους φετινή ήττα, αλλά ενδέχεται να μείνουν τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή σε περίπτωση που η Νάπολι κερδίσει στην έδρα της Κιέβο, κι ενώ η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να την ξεπεράσει, φιλοξενώντας τη Μπενεβέντο.
Πηγή: sdna.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ