Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, ο οποίος ευχαρίστησε τους οπαδούς της Λευκωσιάτικης ομάδας για το πανό που ανάρτησαν, αλλά και για το τραγούδι τους για την Αμμόχωστο.
Αναλυτικά:
«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το πανό τους. Ήταν ανατριχιαστικό που τραγουδούσαν όλοι μαζί το τραγούδι για την Αμμόχωστο. Μπράβο τους.
Θέλαμε σήμερα τη νίκη με μία καλή εμφάνιση, αλλά και γκολ από τους επιθετικούς μας και το καταφέραμε.
Μας δυσκόλεψε ο Ολυμπιακός, αλλά μπορέσαμε να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στην κορυφή. Είχαμε και παίκτες στο όριο, αλλά ευτυχώς δεν δέχθηκε κανείς από αυτούς κάρτα.
Θέλουμε να κερδίζουμε αυτούς τους αγώνες και τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή, όπου θα έχουμε μαζί μας τον Σισέ, αλλά και τους Ράγιος και Βίκτορ σε πιο υψηλό βαθμό ετοιμότητας».
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, κατόπιν ενημέρωσης της UEFA προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Επιτροπή μας, αποφάσισε όπως:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/02 @ 10:32
Ο Σαντιάγο Χιμενές είναι διαθέσιμος για να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίλαν στα προημιτελικά του Coppa Italia κόντρα στην Ρόμα και στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για ένα μεγάλο του όνειρο που πήρε σάρκα και οστά μέσω των ροσονέρι.
05/02 @ 10:05
Ο Γιόνι Ότο θα αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, το επόμενο καλοκαίρι, καθώς η οικογένειά του θέλει να φύγει από την Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει πιθανότατα στην πατρίδα του.
04/02 @ 23:57
Ο Κώστας Τσιμίκας σε δηλώσεις του για τον ημιτελικό του League Cup με την Τότεναμ αναφέρθηκε στον Άρνε Σλοτ, τονίζοντας ότι αισθάνεται πως έχει την στήριξη του προπονητή του, γεγονός που του δίνει τη δύναμη να συνεχίζει να παλεύει.
04/02 @ 23:45
Η Δουνκέρκη πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, αποκλείοντας την Λιόν μέσα στο σπίτι της!
04/02 @ 22:32
Συνέντευξη Τύπου εν όψει της έναρξης της νέας χρονιάς στο κορεατικό πρωτάθλημα έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος μίλησε για το παρελθόν του.
04/02 @ 20:41
Τα παθιασμένα λόγια του Ρουί Βιτόρια ενόψει της αυριανής (5/2, 19:30) ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και το πάθος που θα πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σ’ ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.
BEST OF THEMASPORTS