Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ομόνοια βγαίνει για τέταρτη φορά την εφετινή αγωνιστική περίοδο εκτός ΓΣΠ, και θα ταξιδέψει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει το Σαββάτο (4/11) το βράδυ την ομάδα του Άρη στο Τσίρειο Στάδιο. Οι «πράσινοι» μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την «Κυρία», κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία» δεν έχουν άλλη επιλογή πέραν από τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα επαναφέρει το «τριφύλλι» ξανά στις επιτυχίες. Όλοι ελπίζουν πως το πάθημα που πήρε το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδουλού με τους χαμένους βαθμούς που «πέταξε» κόντρα στην Πάφο, Αλκή, Ολυμπιακό αλλά και Ερμή να έγινε μάθημα στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Σίγουρα το όνομα του αντιπάλου και η ποιότητα του καθιστά τους "τριφυλλοφόρους" ως το μεγάλο φαβορί για την νίκη στο ματς, όμως αν η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου εάν θέλει να πάρει το «διπλό» στο Τσίρειο και να φέρει στις αποσκευές της τους τρεις βαθμούς της νίκης θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη για 90λεπτά, και να επιβεβαίωση τον τίτλο του φαβορί εντός των τεσσάρων γραμμών. Όσοαν αφορά το αγωνιστικό κόμματι, ο τεχνικός της Ομόνοιας στην τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» είδε τους Λόπες, Καντέ και Φαμπρίσιο να μπαίνουν κανονικά στην αποστολή για το Σαββατιάτικο (4/11) παιχνίδι με τις επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου για το παιχνίδι με τον Άρη να αυξάνονται. Το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου θα ψάξει στο παιχνίδι κόντρα στους «πράσινους» της Λεμεσού την ουσία και την αποτελεσματικότητα και παράλληλα να κρατήσει το μηδέν πίσω στην άμυνα, έτσι ώστε να πάρει την νίκη που τόσο πολύ θέλει, και θα του επιτρέψει να «χτίσει» ένα καλό σερί ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ