Ακολουθήστε μας στο Google news
Κατά την διάρκεια της εκπομπής του Κώστα Μαλέκκου που ήταν καλεσμένος ο παλαίμαχος ποδοσφαριστής Σταύρος Παπαδόπουλος, ο τελευταίος μίλησε και για την παρουσία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Διαβάστε όσα ειπώθηκαν:
Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:
«Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκα από το 1978 μέχρι το 1985. Πανηγύρισα έξι πρωταθλήματα, δυο κύπελλα και ένα νταμπλ. Είχα πάθος και αυτό το έβλεπε ο κόσμος. Στα δυο χρόνια έγινα και αρχηγός του Ολυμπιακού. Ήρθαν από μόνοι τους και μου είπαν να γίνω αρχηγός γιατί πίστευαν σε εμένα. Ήμουν συμπαίκτης και με τον Λεμονή τέσσερα χρόνια. Εκείνο που μέτρησε σε εμένα ήταν και ο χαρακτήρας μου. Αν είσαι ήσυχος άνθρωπος δεν παίζεις. Εγώ ήμουν τσαμπουκάς, δεν δεχόμουν μύγα στο σπαθί μου. Για αυτό τον λόγο με αγαπούσαν, γιατί ήξεραν πως ότι κάνω, το κάνω για την ομάδα. Δεν σας το κρύβω ότι τσακώθηκα με ανθρώπους που κανείς σε θα σκεφτόταν ποτέ ότι θα σήκωνα τη φωνή μου. Κατάλαβαν πως είχαν να κάνουν με ένα άνθρωπο που αγαπάει το ποδόσφαιρο αλλά έχει απαιτήσεις. Ακόμη και με τους διαιτητές συζητούσα μαζί τους σε έντονο ύφος.»
Για το πως ζούσε τα παιχνίδια:
«Δέχθηκα μόνο μια κόκκινη κάρτα γιατί έβρισα τον Γκρέγκορι τον συμπαίκτη μου. Χάναμε 0-0 με τον Απόλλωνα Αθηνών και βγήκε η μπάλα έξω. Πήγε σιγά σιγά ο Γκρέγκορι να πάρει τη μπάλα και του φώναζα να κάνει γρήγορα. Πήγα έπιασα τη μπάλα και τον έσπρωξα και ήρθε ο διαιτητής και μου έδειξε κόκκινη κάρτα».
Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τότε και σήμερα:
«Τότε υπήρχε τεράστια διαφορά από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Και τώρα το αγαπάει, απλά είναι η κακή νοοτροπία και οι άνθρωποι που μπήκαν στο ποδόσφαιρο. Μπήκαν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις και γίνονται αυτά που γίνονται. Πιστεύω ότι αφού μια χώρα έφθασε να πάρει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι δυνατό να μην αγαπάει το ποδόσφαιρο; Κι όμως τώρα πάσχει… Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν πολλά. Άκουσα ότι ο Παναθηναϊκός θέλει 400 και 9000 ευρώ για να μην χάσει βαθμούς. Που έφτασε… Ο Ολυμπιακός δεν πέρασε ποτέ καταστάσεις που να κινδυνεύει να διαλυθεί. Εγώ λέω κακώς γίνονται αυτά τα πράγματα. Δηλαδή αν μιλήσουμε για την ΑΕΚ με τεράστια ιστορία κατάφερε να πάει στην 3
η κατηγορία για να γλυτώσει χρέη και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει αυτή τη στιγμή, αντιλαμβάνεστε που φθάσαμε. Οι διαφορές Ελλάδας και Κύπρου τότε ήταν τεράστιες. Εγώ πήγα σαν ταλέντο της Κύπρου και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Με το χρόνο τα κατάφερα γιατί είχα όρεξη, επιμονή και ήμουν πεισματάρης».
Ξανά στο εξωτερικό ο Πρόδρομος Πετρίδης για επαφές που σχετίζονται με τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS