Ακολουθήστε μας στο Google news

Κατά την διάρκεια της εκπομπής του Κώστα Μαλέκκου που ήταν καλεσμένος ο παλαίμαχος ποδοσφαριστής Σταύρος Παπαδόπουλος, ο τελευταίος μίλησε και για την παρουσία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν: Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκα από το 1978 μέχρι το 1985. Πανηγύρισα έξι πρωταθλήματα, δυο κύπελλα και ένα νταμπλ. Είχα πάθος και αυτό το έβλεπε ο κόσμος. Στα δυο χρόνια έγινα και αρχηγός του Ολυμπιακού. Ήρθαν από μόνοι τους και μου είπαν να γίνω αρχηγός γιατί πίστευαν σε εμένα. Ήμουν συμπαίκτης και με τον Λεμονή τέσσερα χρόνια. Εκείνο που μέτρησε σε εμένα ήταν και ο χαρακτήρας μου. Αν είσαι ήσυχος άνθρωπος δεν παίζεις. Εγώ ήμουν τσαμπουκάς, δεν δεχόμουν μύγα στο σπαθί μου. Για αυτό τον λόγο με αγαπούσαν, γιατί ήξεραν πως ότι κάνω, το κάνω για την ομάδα. Δεν σας το κρύβω ότι τσακώθηκα με ανθρώπους που κανείς σε θα σκεφτόταν ποτέ ότι θα σήκωνα τη φωνή μου. Κατάλαβαν πως είχαν να κάνουν με ένα άνθρωπο που αγαπάει το ποδόσφαιρο αλλά έχει απαιτήσεις. Ακόμη και με τους διαιτητές συζητούσα μαζί τους σε έντονο ύφος.» Για το πως ζούσε τα παιχνίδια: «Δέχθηκα μόνο μια κόκκινη κάρτα γιατί έβρισα τον Γκρέγκορι τον συμπαίκτη μου. Χάναμε 0-0 με τον Απόλλωνα Αθηνών και βγήκε η μπάλα έξω. Πήγε σιγά σιγά ο Γκρέγκορι να πάρει τη μπάλα και του φώναζα να κάνει γρήγορα. Πήγα έπιασα τη μπάλα και τον έσπρωξα και ήρθε ο διαιτητής και μου έδειξε κόκκινη κάρτα». Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τότε και σήμερα: «Τότε υπήρχε τεράστια διαφορά από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Και τώρα το αγαπάει, απλά είναι η κακή νοοτροπία και οι άνθρωποι που μπήκαν στο ποδόσφαιρο. Μπήκαν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις και γίνονται αυτά που γίνονται. Πιστεύω ότι αφού μια χώρα έφθασε να πάρει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι δυνατό να μην αγαπάει το ποδόσφαιρο; Κι όμως τώρα πάσχει… Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν πολλά. Άκουσα ότι ο Παναθηναϊκός θέλει 400 και 9000 ευρώ για να μην χάσει βαθμούς. Που έφτασε… Ο Ολυμπιακός δεν πέρασε ποτέ καταστάσεις που να κινδυνεύει να διαλυθεί. Εγώ λέω κακώς γίνονται αυτά τα πράγματα. Δηλαδή αν μιλήσουμε για την ΑΕΚ με τεράστια ιστορία κατάφερε να πάει στην 3η κατηγορία για να γλυτώσει χρέη και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει αυτή τη στιγμή, αντιλαμβάνεστε που φθάσαμε. Οι διαφορές Ελλάδας και Κύπρου τότε ήταν τεράστιες. Εγώ πήγα σαν ταλέντο της Κύπρου και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Με το χρόνο τα κατάφερα γιατί είχα όρεξη, επιμονή και ήμουν πεισματάρης».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ