Ακολουθήστε μας στο Google news

Δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ έκανε ο Αντρέ Σκέμπρι μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Αταλάντα για τους ομίλους του Europa League, εκεί όπου ο Απόλλωνας πήρε 1-1 από την πρωτοπόρο. Ο επιθετικός των Λεμεσιανών «στάθηκε» σε αρκετά ζητήματα, ενώ παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο το πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς… «Αξίζαμε περισσότερο από ένα βαθμό. Δεν νομίζω πως υπήρχε πέναλτι. Ο διαιτητής ήταν αυστηρός σε αυτή τη φάση. Υπάρχει ακόμα ελπίδα και ακόμα πιστεύω πως μπορούμε. Στα χαρτιά η Λυών είναι μια πολύ δυνατή ομάδα όμως ακόμα όλα είναι πιθανά. Από την άλλη έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και αυτό έχουμε προτεραιότητα αφού όπως όλοι ξέρουν στόχο μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θα πάμε να δώσουμε τα πάντα». Για το ότι ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό όπως και με τη Λυών… «Το μυστικό είναι πως έχουμε μεγάλο ταλέντο, έχουμε περισσότερους από 11 παίκτες. Οποιοσδήποτε από τους παίκτες μας μπορεί να κάνει τη διαφορά, ακόμα και όσοι προέρχονται από τον πάγκο. Έχουμε αποφασιστικότητα, είμαστε τακτικά πειθαρχημένοι και παλεύουμε μέχρι τέλους. Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν τα παρατάμε…». Για το αήττητο σερί στα εντός της Ευρώπης και το σερί σκοράρισματος… «Αυτό δείχνει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Ότι είμαστε μια από τις δυνατότερες αν όχι η δυνατότερη ομάδα στην Κύπρο αυτή τη στιγμή. Πρέπει να το δείξουμε και στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη μπορεί να παίρνουμε βαθμούς όμως στην Κύπρο ειδικά όταν παίζεις με μικρές ομάδες είναι προσηλωμένοι στην τακτική τους και δεν είναι εύκολο να σκοράρεις. Οπότε προς το παρόν πρέπει να ξεχάσουμε λίγο την Ευρώπη και να συγκεντρωθούμε στο εγχώριο». Για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται… «Δεν είναι εύκολο είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που παίζω Europa League, πρωτάθλημα και κάποτε με την Εθνική. Υπάρχουν περίοδοι που παίζω οχτώ ματς σε ένα μήνα και νιώθω κουρασμένος. Όμως δεν με ανησυχούν αυτά τα παιχνίδια έχουμε ένα ρόστερ που όλοι μπορούν να παίζουν εντεκάδα». Για το αν μπορούσαν τη νίκη… «Αρχίσαμε καλά όμως μετά το πέναλτι η ψυχολογία μας έπεσε. Είναι φυσιολογικό όταν σου καταλογίζεται τέτοιο πέναλτι. Αξίζαμε περισσότερο από ένα βαθμό. Όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε πλέον στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι πολύ πιο σημαντικό». Δείτε το video:
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ