Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ζοάο Πέδρο έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα του Απόλλωνα Λεμεσού κόντρα στην Αταλάντα για τους ομίλους του Europa League. Ο παίκτης της Λεμεσιανής ομάδας δείχνει σε κάθε ματς την ποιότητα του, ενώ δείχνει ότι πιστεύει στην πρόκριση παρά τις δυσκολίες του ομίλου. Για το παιχνίδι… «Πιστεύω δείξαμε για ακόμα μια φορά πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, και πως μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο. Πιστεύω πως σήμερα ήμασταν καλύτεροι από την Αταλάντα. Στην Ιταλία ήταν καλύτεροι αλλά σήμερα δεν ήταν. Πιστεύω έπρεπε να κερδίσουμε. Το πέναλτι της Αταλάντα για μένα δεν ήταν, και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διαιτητής μας αρνήθηκε πέναλτι, αλλά ευχαριστώ το Θεό που στο τέλος ήρθε το γκολ και πήραμε την ισοπαλία. Πιστεύω πως αν μια ομάδα σήμερα έπρεπε να κερδίσει ήταν η δική μου». Για την ασίστ στο γκολ: «Το πιο σημαντικό δεν είναι το ποιος έδωσε την πάσα, ούτε αυτός που σκοράρει, αλλά η συνολική απόδοση της ομάδας, και στο τέλος ανταμειφτήκαμε με τον ένα βαθμό, ο οποίος είναι σημαντικός για εμάς, αλλά πιστεύω ότι αν δεις όλο το παιχνίδι, ο Απόλλωνας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξε μέχρι το τέλος και θέλουμε να συνεχίσουν». Για τη συνέχεια στο Europa League: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Είναι δύσκολο, το ξέρουμε αλλά όλα είναι πιθανά, και όσο είναι πιθανό το πιστεύουμε και θα παλέψουμε τα επόμενα παιχνίδια». Για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ… «Παίζουμε εκτός έδρας, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Τώρα το σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε οι παίκτες και να πάμε την Κυριακή δυνατοί για αυτό το δύσκολο παιχνίδι».   Δείτε το video:
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ