Ακολουθήστε μας στο Google news

Με «οδηγό» το 1-2 του κυπέλλου το 2016, αλλά και την «εικόνα» των τελευταίων εβδομάδων θα πορευτεί η ΑΕΛ κόντρα στην Αλκή για το παιχνίδι της ενδέκατης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Οι «λέοντες» προέρχονται από δύο σερί τρίποντα, ενώ με τον Ερμή αντέδρασαν σωστά όλοι οι ποδοσφαιριστές, δικαιώνοντας τον προπονητή τους. Όλοι επιθυμούν να φτάσουν σε μία τρίτη συνεχόμενη επικράτηση, κάτι που δεν έχει συμβεί φέτος. Από την άλλη μεριά, η Αλκή θέλει να αφήσει πίσω ένα κακό σερί με ήττες και θα «παλέψει» κόντρα στο σύνολο του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπενίτεθ δε θα βρίσκεται στις επιλογές του Πορτογάλου, με τον πονοκέφαλο να «μεγαλώνει» για την κατάρτιση της ενδεκάδας σε ένα παιχνίδι που κρύβει «παγίδες». Ο Αλνταίρ φούλαρε, προπονήθηκε την Πέμπτη (2/11) και υπολογίζεται κανονικά, όπως και ο Ντόσα Τζούνιορ που θα βρίσκεται στην αποστολή κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Επίσης, ο νεαρός πορτιέρο Ανδρέας Κεραυνός ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας λόγω του προγράμματος αποκατάστασης που κάνει ύστερα από την επέμβαση που υποβλήθηκε. Θυμίζουμε, ότι την Κυριακή (5/11) διεξάγεται το ματς στο Τσίρειο στάδιο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει και η διακοπή των Εθνικών ομάδων που θα «παγώσει» ξανά τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο, θα είναι η τελευταία για τέτοιο σκοπό.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ