Ακολουθήστε μας στο Google news

Πολύ σημαντικοί αγώνες διεξάγονται για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με το μεγάλο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην προσπάθεια του Απόλλωνα και της ΑΕΚ Αθηνών. Η Megabet Plus για άλλη μια φορά προσφέρει αξιόλογες αποδόσεις στο κουπόνι, με πολλές ειδικές επιλογές προκειμένου να πάτε κερδισμένοι στο ταμείο. Η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχήματος στην Κύπρο θα είναι και στο διαδίκτυο, οπότε οι παίκτες του στοιχήματος θα έχουν την δυνατότητα να ποντάρουν άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών. Απόλλων-Ατάλαντα Δυνατή αναμέτρηση αναμένεται στο ΓΣΠ, όπου ο Απόλλωνας υποδέχεται την Ατάλαντα. Η λεμεσιανή ομάδα με νίκη μπορεί να έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, καθώς βρίσκεται στους 2 βαθμούς μετά τις ισοπαλίες με Έβερτον και Λυών.Στον αντίποδα η Ατάλαντα οδηγεί τον όμιλο και ήρθε στην Κύπρο με στόχο να καθαρίσει ή σχεδόν να καθαρίσει την πρόκριση, οπότε θα αναζητήσει πάση θυσία τη νίκη. Οι αποδόσεις στην Megabet Plus έχουν ως φαβορί την ιταλική ομάδα, καθώς το διπλό είναι στο 1.70. Αντίθετα, ο άσος για νίκη του Απόλλωνα προσφέρει 5.00, ενώ η ισοπαλία δίνει 3.73.Όσον αφορά τα τέρματα που θα σημειωθούν, η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.82, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 2.00. Εάν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι η απόδοση είναι στο 1.84. ΑΕΚ-Μίλαν Πολύ σημαντικός αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με την Μίλαν. Αναμένεται μια αμφίρροπη αναμέτρηση ανάλογη με εκείνη στο Μιλάνο. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης σε μια διοργάνωση που είναι αήττητη, ενώ προέρχεται από πέντε σερί θετικά αποτελέσματα (2-3-0).Από την άλλη πλευρά, η Μίλαν δεν έχει ενθουσιάσει μέχρι στιγμής στον όμιλο, όμως βρίσκεται ωστόσο στην κορυφή και με ενδεχόμενη νίκη στην Αθήνα σφραγίζει την πρόκριση. Στην Megabet Plus οι αποδόσεις δίνουν προβάδισμα στην Μίλαν, καθώς ο άσος για νίκη της ΑΕΚ είναι στο 3.55, ενώ το διπλό για νίκη της Μίλαν δίνει 2.21. Όσον αφορά την ισοπαλία, η απόδοση προσφέρει 3.09. Για τα γκολ που θα σημειωθούν, το over προσφέρει 2.22 και για το under δίνει 1.67. Εφόσον πιστεύετε ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν στο ΟΑΚΑ, η απόδοση δίνει 1.97.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ