Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ανόρθωση συνέχισε την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ενημέρωση από το στρατόπεδο της «Κυρίας» όλοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά πλην των Βίκτορ και Ράγιος που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Επίσης όσον αφορά τον Σισέ, ο ποδοσφαιριστής του Ρόνι Λέβι ακολούθησε φυσιοθεραπεία.
Ο Ισραηλινός τεχνικός σίγουρα όσο περνάνε οι ώρες και πλησιάζει η ημέρα του παιχνιδιού «πονοκεφαλιάζει» ακόμη περισσότερο. Ο Ρόνι Λέβι θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει τους ποδοσφαιριστές αν μπορούν να υπολογίζονται στο ματς με τους «μαυροπράσινους».
Σε περίπτωση που οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να δηλώσουν παρών για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μείνουν εκτός αποστολής, τότε ο κόουτς της «Κυρίας» θα πρέπει να ψάξει λύσεις για να αναπληρώσει τα κενά τους.
Ο Απόλλωνας υποδέχεται (19:00) την Ομόνοια Αραδίππου για την 7η αγωνιστική και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS