Η «εικόνα» του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καθόλου κακή στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League. Το σύνολο του Γιώργου Δώνη προσπάθησε να «κρατήσει» μακριά τους παίκτες του Πέτερ Μπος, εκείνοι όμως δημιουργούσαν πολλές τελικές με κύριο εκφραστή τον Καγκάβα που «κεντούσε» στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Ιάπωνας με άψογη ασίστ βρήκε τον Γκερέιρο και εκείνος με σουτ (29΄) κέρδισε τον Πέρεθ που έκανε ντεμπούτο με τα «πορτοκαλί» κάτω από τα δοκάρια. Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Ομπαμεγιάνγκ, μία χαμένη από τον ΑΠΟΕΛ και το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Η απόφαση του Μπεργκ να αφήσει εκτός ευρωπαικής λίστας τον Μάριους Στεπίνσκι, έχει οδηγήσει πολλούς στην σκέψη, ότι ο Πολωνός φεύγει από το «Ηλίας Πούλλος».
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.