Ακολουθήστε μας στο Google news

Η οριστική απόφαση για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ομόνοια / Αραράτ στο φούτσαλ είναι η αναβολή όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΚΟΠ. Πριν την απόφαση αυτή όμως υπήρξε και ένα μικρό παρασκήνιο.  Αρχής γενομένης ένας από τους λόγους ο οποίος δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι στο «Κίτιον», είναι λόγω αγώνων Ταεκβοντό. Η ΑΕΚ και Ομόνοια / Αραράτ έστειλαν από κοινού επιστολή ζητώντας την αναβολή του αγώνα με κοινή προτεινόμενη κοινή ημερομηνία τις 20 Νοεμβρίου 2017 για να διεξαχθεί ο αγώνας, ωστόσο η ΚΟΠ απέρριψε το κοινό αίτημα των δύο ομάδων, με τη γηπεδούχο ΑΕΚ να απαντά στην Ομοσπονδία ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο για να γίνει αναμέτρηση. Στην συνέχεια η ΚΟΠ αποφάσισε για την αναβολή του παιχνιδιού χωρίς να θέτει κάποια συγκεκριμένη ημερομήνια για διεξαγωγή του. Το Themasports επικοινώνησε με τον πρόεδρο του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΚ, Θεόδωρου Αντωνίου, που μας ανάφερε τα παρακάτω: Δυστυχώς λόγω πληρότητας του Αθλητικού Κέντρου Κίτιον, ένεκα του γεγονότος ότι φιλοξενεί τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες νέων στο Ταεκβοντό, ο αυριανός προγραμματισμένος αγώνας με την Ομόνοια / Αραράτ αναβλήθηκε. Η αναβολή δεν είναι σίγουρα ευχάριστη για κανένα. Για την ομάδα μας ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο γίνεται ακόμα δυσκολότερο με την προσθήκη του εξ αναβολής αγώνα, όμως, δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Το Κίτιον είναι η μόνη κλειστή αίθουσα στη Λάρνακα που πληρεί τις προδιαγραφές και αυτό είναι και το λυπηρό της όλης κατάστασης. Το γηπεδικό πρόβλημα δεν είναι κάτι νέο, είμαστε η μόνη επαρχία στην Κύπρο στην οποία δεν μας δίνετε άδεια να προπονηθούμε στις κλειστές αίθουσες των σχολείων. Έχουμε προσπαθήσει επανειλημμένα, έχουμε στείλει και κοινή επιστολή με την Ανόρθωση, όμως οι τεχνικές υπηρεσίες της σχολικής εφορείας αρνούνται πεισματικά να μας δώσουν άδεια χωρίς να υπάρχει πραγματικά ουσιαστικός λόγος. Για να αντιληφθείτε το μέγεθος του προβλήματος, η ομάδα μας αναγκάζετε να ενοικιάζει αίθουσα στη Λευκωσία για να προπονούμαστε μια φορά την εβδομάδα.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ