Ο Άλεξ Ντα Σίλβα στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς, δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής στο ματς.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή προτίμησε να κρατήσει εκτός τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικός των "κυανολεύκων" έτσι ώστε να του δώσει σημαντικές ανάσες για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στην Ευρώπη.
Στο αυριανό (2/11) παιχνίδι της Λεμεσιναής ομάδας κόντρα στην Αταλάντα ο τεχνικός του Απόλλωνα αναμένεται να δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Ντα Σίλβα επαναφέροντας τον στο αρχικό σχήμα.
Σίγουρα ο Ντα Σίλβα με τις σημαντικές ανάσες που πήρε, θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ πιο ξεκούραστος και πιο φρέσκος και θα είναι απόλυτα έτοιμος να "σπρώξει" κι αυτός τον Λεμεσιανό σύλλογο να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Ιταλούς.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.