Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι ο ΑΠΟΕΛ τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν πείθει με την απόδοση του, αλλά και τα αποτελέσματα του, κυρίως στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος και είναι κάτι που έχει ως συνεπακόλουθο να σκορπίσει την πίκρα και την απογοήτευση στις τάξεις των φίλων των «γαλαζοκιτρίνων». Επιμέλεια ρεπορτάζ: Παναγιώτης Τούμπας Μετά από δέκα στροφές στο πρωτάθλημα ((χρωστάει παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ)  οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας και δη οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη δείχνουν να «πελαγοδρομούν» και ακόμη φαίνεται ότι ψάχνουν τα «πατήματα» τους μέσα στο γήπεδο και είναι κάτι που φέρνει τον έντονο προβληματισμό και την δυσφορία στους υποστηρικτές της Λευκωσιάτικης ομάδας. Η κάμερα του Themasports.com λοιπόν με αφορμή την «κατρακύλα» των «γαλαζοκιτρίνων» στις τελευταίες αγωνιστικές αλλά και για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ από την αρχή της φετινής σεζόν δεν πείθει (ενδεικτική εικόνα και τα αποτελέσματα του) εντός των τεσσάρων γραμμών, για άλλη μια φορά βγήκε στους δρόμους και στις καφετέριες παίρνοντας τις απόψεις των φίλων του Λευκωσιάτικου συλλόγου για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Ελλαδίτη τεχνικού. Οι απόψεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ (και όχι μόνο) που αποδέχθηκαν να μιλήσουν μπροστά στην κάμερα της ιστοσελίδας μας, αλλά κι όσοι δεν αποδέχθηκαν να τοποθετηθούν μπροστά από τον φακό (τοποθετήθηκαν off the record), κινήθηκαν πάνω - κάτω στα ίδια μήκη κύματος. Οι φίλοι των «γαλαζοκιτρίνων» κυρίως φόρτωσαν την ευθύνη για την «κάκιστη» αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, στην διοίκηση της ομάδας, στον κακό προγραμματισμό που έγινε την θερινή περίοδο, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη ταλαιπωρείται από την αρχή της σεζόν συνεχώς από πολλά προβλήματα τραυματισμού. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια δείτε μέσα από το βίντεο που ετοιμάσαμε, τι μας δήλωσαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ για το ποιος φταίει για την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο της Λευκωσίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ζητήσαμε από τον κόσμο και τις προβλέψεις του για το δύσκολο παιχνίδι των «γαλαζοκιτρίνων» του Γιώργου Δώνη, κόντρα στην πανίσχυρη Γερμανική Ντόρτμουντ. Δείτε το σχετικό βίντεο:    
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ