Ακολουθήστε μας στο Google news

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία «παίζει» την πρόκριση της στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» και μετά τον Δεκέμβριο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που προβληματίζει εντός συνόρων. Αναλυτικά τα λόγια του Πέτερ Μπος:«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε στη πρόκριση... Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όσο μικρή είναι η ελπίδα πρέπει να την κυνηγήσουμε. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό γιατί μπορούμε να δουλεύουμε λίγο με την τακτική μας. Όπως πάντα κάνουμε την ανάλυση του παιχνιδιού και μετά το ματς με το Αννόβερο μιλήσαμε για το πώς μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Για τον Ομπαμεγιάνγκ που προβληματίζει: «Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν ήταν σε φόρμα τελευταία. Ίσως υπάρχει εναλλακτική λύση για την αρχική ενδεκάδα και πως θα τον κάνετε να βρει τη φόρμα τους. Θα πρέπει να βρει μόνος του τη φόρμα. Είναι σημαντικός παίκτης για μας και όταν δεν βάζει γκολ ένας επιθετικός υπάρχουν φήμες, Ακούγονται πράγματα. Σε κάθε σεζόν υπάρχουν επιθετικοί που δεν σκοράρουν γκολ. Και αυτό που είδα από την προπόνηση σήμερα είναι ότι σύντομα θα βρει τη φόρμα του. Και ο Άλεξ Ίζακ είναι καλός παίκτης και μπορούν να ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα». Για το δεύτερο πλάνο: «Πάντα έχουμε σχέδιο Β. Είναι πολύ σημαντικό το εξής Συζητήσαμε και δουλέψαμε στο σχέδιο Α γιατί αυτό δεν πήγε καλά με το Αννόβερο. Αν είχε πάει καλά δεν θα μιλούσαμε αυτά που λέμε τώρα». Για το ΑΠΟΕΛ σε σχέση με το πρώτο ματς; «Αυτό που πρέπει να κάνουμε διαφορετικό είναι να κερδίσουμε. Η ομάδα δούλεψε καλά για να κερδίσει. Στο ΓΣΠ ήταν δύσκολο ματς για μας. Έχουμε απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο μας, αλλά θα επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι». Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Μάρσελ Σμέλτσερ λέγοντας τα εξής: «Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας να κερδίσουμε το αυριανό ματς και να παλέψουμε για την πρόκριση. Μιλήσαμε μετά τον αγώνα. Αναλύσαμε πως πήγε και πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συζητηθούν».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ