Ακολουθήστε μας στο Google news
Προβληματισμός επικρατεί στην Ομόνοια Λευκωσίας και όχι άδικα, διότι το νέο άτυχο αποτέλεσμα, έφερε στους «πράσινους» τη γκρίνια, την οποία σκόπευαν να αφήσουν πίσω τους. Ο Πάμπος Χριστοδούλου είδε τον τερματοφύλακα του να «πέφτει» σε λάθος, αλλά θα τον στηρίξει ξανά.
Ο έμπειρος τεχνικός ψάχνει τις λύσεις, για να επιστρέψει η Ομόνοια στα θετικά αποτελέσματα που θα την ανεβάσουν ψυχολογικά και βαθμολογικά. «Εμπόδιο» σε αυτή τη προσπάθεια αποτελούν οι τραυματισμοί που «ταλαιπωρούν» το ρόστερ τους. Οι Εκίθα, Παναγή και Μαδούρο έλειψαν και στον αγώνα με την Ανόρθωση, ενώ τραυματίες είναι επίσης οι Φαμπρίσιο, Λόπες και Καντέ, κάτι που «μεγαλώνει» τον προβληματισμό, διότι όλα θυμίζουν... «νοσοκομείο».
Όπως έγινε γνωστό, ο Καντέ έχει πρόβλημα στον ώμο και οι Φαμπρίσιο, Λόπες έχουν ενοχλήσεις που ίσως τους στερήσουν τη συμμετοχή απέναντι στον Άρη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από το ιατρικό επιτελείο, θα γίνουν τα πάντα, έτσι ώστε οι παίκτες να υπολογίζονται στην κρίσιμη αναμέτρηση.
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS