Ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη Λάρισα, Αντρέ Πάους, αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ΕΝΠ.
Μετά από αρκετές συζητήσεις, οι δύο πλευρές κατέληξαν τελικά σε συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του deal, ο Ολλανδός τεχνικός αναχώρησε για την πατρίδα του για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις και τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στο νησί μας, για να πιάσει και επίσημα δουλειά στους "βυσσινί".
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.