Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα, πόσοι οπαδοί της Αταλάντα θα βρίσκονται την Πέμπτη το βράδυ στο ΓΣΠ, για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου με τον Απόλλωνα.
Σαφείς αναφορές για την... κάθοδο των "τιφόζι" της Αταλάντα στο νησί μας, δεν υπάρχουν ακόμα στα Ιταλικά ΜΜΕ. Μόνο πριν καμιά εβδομάδα, είχαν γράψει ότι θα έλθουν πέραν των χίλιων.
Πριν μερικές εβδομάδες είχαν ζητήσει 3 χιλιάδες εισιτήρια από τον Απόλλωνα, αλλά προφανώς λόγω ψηλού κόστους -του ταξιδιού από την Ιταλία στην Κύπρο- δεν πρόκειται να έλθουν τόσοι πολλοί.
Όσον αφορά τους Απολλωνίστες, γίνεται εκτίμηση ότι θα είναι 5-6 χιλιάδες στις κερκίδες του ΓΣΠ την Πέμπτη το βράδυ. Οι οργανωμένοι ανακοίνωσαν ότι θα καθίσουν στην ανατολική.
Παραμένει στην Ούτα Αράντ ο Μαρίνος Τζιωνής, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από την Τσουκαρίτσκι!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS