Δίδοντας συνέχεια στο θέμα που προέκυψε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Μακάρειο Στάδιο και τα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του με το πέρας της αναμέτρησης, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, για το συμβάν με την Αστυνομία, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Super Sport FM τόνισε ότι κάτι τέτοιο που συμβαίνει δεν είναι η πρώτη φορά.
Τέτοια στάση η Αστυνομία, σύμφωνα πάντα με τα λόγια του Δημήτρη Λάζου, κράτησε και πέρσι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και στο Τσίρειο Στάδιο.
Η αναφορά περί αυτού του Δημήτρη Λάζου έχει ως εξής:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Έγινε και πέρσι στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, αλλά και στο Τσίρειο. Δεν υπάρχει λόγος να στέκονται μπροστά από την είσοδο. Με αυτό τον τρόπο προάγουν τη βία. Είναι κάτι που έγινε σκόπιμα και γίνεται επανειλημμένα».
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.