Ακολουθήστε μας στο Google news
Κακά μαντάτα για τον Πέτρο Μάνταλο! Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με τους «κυανέρυθρους» καθώς δεν πάτησε καλά στο έδαφος μετά από άλμα που έκανε!
Μάλιστα, φάνηκε και από την αντίδραση του Μάνταλου πως ο τραυματισμός ήταν σοβαρός αφού με το που έπεσε κάτω κράταγε το γόνατό του και έκανε τον σταυρό του. Αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική, από την οποία θα προκύψει η τελική διάγνωση για τον τραυματισμό του. Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Μάνταλος είχε υποστεί ξανά ρήξη πρόσθιου χιαστού αλλά στο δεξί γόνατο. Ήταν η 12η Μαρτίου του 2015 σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Στα αποδυτήρια δε, μετά το τέλος του ματς όλοι είχαν πέσει πάνω από τον Μάνταλο, όντας στεναχωρημένοι,
ενώ και ο Χιμένεθ ρωτούσε σε τι κατάσταση είναι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.
Σύμφωνα με τον έγκυρο Αργεντίνο ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μέρλο o Ρόμπερτ Έργας βρίσκεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Άρη Λεμεσού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
BEST OF THEMASPORTS