Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ο εκπρόσωπος τύπου της Σαλαμίνας και έριξε βολές κατά της αστυνομίας.Αναλυτικά όσα είπε:
«Θεωρώ απαράδεκτο από μέρους της αστυνομίας σε τέτοια παιχνίδια, να μαζεύει 20 άντρες του ουλαμού έξω από την εξέδρα των οπαδών μας κι ενώ δεν υπήρχαν φίλαθλοι της άλλης ομάδας και να επιτίθενται και να χτυπούν μικρά παιδιά. Υπήρχαν και συλλήψεις. Δεν λέω ότι δεν προκλήθηκαν αλλά η δουλειά της αστυνομίας είναι να βάζει τάξη στο γήπεδο και όχι να προκαλεί και να βρίζει κόσμο της Νέας Σαλαμίνας. Το έχουν κάνει και στο παρελθόν. Εμείς βλέπουμε την πλευρά την δική μας. Θεωρώ ότι οι δικοί μας οργανωμένοι δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά της αστυνομίας»
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.