Η Ρεάλ ήταν το ακλόνητο φαβορί στο σημερινό (29/10) παιχνίδι κόντρα στην Χιρόνα όμως κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε και στο τελικό αποτέλεσμα.
Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Ίσκο και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 0-1 υπέρ της Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και στο δεύτερο μέρος έφεραν τούμπα το ματς.
Συγκεκριμένα στο 54' ο Στουάνι ισοφάρισε για την Χιρόνα και τέσσερα λεπτά μετά (στο 58') ο Πόρτου σκόραρε και πέτυχε την ανατροπή για την ομάδα του. Σίγουρα αυτή τη ήττα δεν την περίμενε κανείς στο στρατόπεδο της Ρεάλ και δεν ήταν από αυτές που είναι εντός προγράμματος.
Δείτε πιο κάτω τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:
Όπως γράψαμε νωρίτερα, απ’ ότι φαίνεται δεν προχωρά η περίπτωση εμπλοκής του πρώην Αιγύπτιου διεθνούς άσου, Μίντο, στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης.
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.