Ακολουθήστε μας στο Google news

Την παραίτηση του Δώνη δεν την έκαναν αποδεκτή. Μάλλον αναμενόμενη η αντίδραση της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη. Είναι που είναι εγκλωβισμένοι στα δικά τους λάθη, θα έκαναν άλλο ένα λάθος, αν έλεγαν "ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου" στον Ελλαδίτη τεχνικό.  Στο κάτω-κάτω ο Δώνης δεν ήταν την εποχή που ξεκινούσε ο προγραμματισμός, τουλάχιστον αυτός έχει να λέει ότι έσωσε την ομάδα από την οικονομική κατάρρευση, βοηθώντας την να μπει στους ομίλους. Με τη σωστή διαχείριση της κατάστασης που έκανε, όταν διαδέχθηκε τον Ολλανδό Μάριο Μπέιν, σε μια κρίσιμη φάση των προκριματικών του Τσιάμπιονς Ληγκ.  Τα πιο σοβαρά λάθη τα έκαμαν αυτοί που διοικούν. Με τους... διαδοχικούς προγραμματισμούς που έκαναν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Με την απόκτηση κάμποσων τερματοφυλάκων, αλλά να μην βρίσκεται ουδείς έμπειρος στον Αρχάγγελο, να αντικαταστήσει τον Βάτερμαν, όταν του γύρισε την πλάτη η τύχη στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ.  Όπως επίσης και με τις επιλογές μερικών παιχτών, δαπανώντας για κάποιους αρκετά λεφτά, για εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους. Δεν τους θεωρούμε... ανεπαρκείς από τώρα, αλλά βάσει των ποσών που έχουν ακουστεί ότι αγοράστηκαν, διερωτόμαστε αν θα εξελιχθούν σε καλές επενδύσεις.   Θεωρούμε επίσης πολύ επιφανειακή προσέγγιση, να λένε μερικοί πως ένας από τους σοβαρότερους λόγους που δεν "τσουλάει" ο ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, είναι γιατί δεν έχουν κίνητρο ή παρουσιάζονται αδιάφοροι μερικοί παίχτες του. 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ας δώσουν (και) ονόματα των κακοπληρωτών... -ThemaSports
27/06 @ 08:53

Ας δώσουν (και) ονόματα των κακοπληρωτών...

Περιζήτητος για τα μήντια ήταν στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ο εκπρόσωπος τύπου της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Μάριος Πετρίδης (φωτό).

MONTEΛΟ-ThemaSports
26/06 @ 13:59

MONTEΛΟ

Στην Ανόρθωση πλέον μπαίνουν στα βαθιά με ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας.

«Στον Απόλλωνα ως ελεύθερος ο Babacar Dione»-ThemaSports
26/06 @ 09:52

«Στον Απόλλωνα ως ελεύθερος ο Babacar Dione»

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα πρέπει να θεωρείται ο 27χρονος o δεξιός εξτρέμ Βελγοσενεγαλέζος Babacar Dione ο οποίος στην περσινή σεζόν ήταν στην Λοκομοτίβ Πλοντίβ.

Θετικά μηνύματα για Κάρμο και Ιμπόρα στον Ολυμπιακό-ThemaSports
26/06 @ 08:06

Θετικά μηνύματα για Κάρμο και Ιμπόρα στον Ολυμπιακό

Οι τελευταίες εξελίξεις στις υποθέσεις του Πορτογάλου στόπερ και του Ισπανού μέσου.

Ελεγκτική Υπηρεσία: 14 σωματεία/εταιρείες έχουν δημιουργήσει νέες οφειλές και 5... δεν πλήρωσαν ούτε σεντ!-ThemaSports
25/06 @ 13:55

Ελεγκτική Υπηρεσία: 14 σωματεία/εταιρείες έχουν δημιουργήσει νέες οφειλές και 5... δεν πλήρωσαν ούτε σεντ!

Στο πλαίσιο της έκθεσης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τον έλεγχο του Υπουργείου Οικονομικών που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, έγινε γνωστό και το σχέδιο αποπληρωμής φορολογικών οφειλών 19 ποδοσφαιρικών σωματείων/εταιρειών.

Υπέρογκα έσοδα από την «πειρατεία» αθλητικού περιεχομένου-ThemaSports
24/06 @ 15:11

Υπέρογκα έσοδα από την «πειρατεία» αθλητικού περιεχομένου

Σε 1 δις. ευρώ ετησίως εκτιμάει το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ (EUIPO) τα παράνομα έσοδα από την πειρατεία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ