Ακολουθήστε μας στο Google news
Την ικανοποίηση του για τη νέα νίκη της ομάδας του, εξέφρασε ο Χόρχε Λαρένα μιλώντας στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλά. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουμε, με αποκορύφωμα το πέναλτι που έχασα.
Στη συνέχεια, η ομάδα κράτησε τη μπάλα και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ, μέχρι που σκόραρε ο Φλοριάν και μας χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, η οποία μας κρατά στην κορυφή".
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο χαμένο πέναλτι, αλλά και στο ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Απόλλωνα:
"Ανέλαβα την ευθύνη για το πέναλτι και το έχασα, όμως είμαστε μία ομάδα και μπορεί το γκολ να μην ήρθε σε αυτή τη φάση, ήρθε όμως στη συνέχεια μετά από ομαδική δουλειά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είναι το πρώτο πέναλτι που χάνω με τη φανέλα της ΑΕΚ.
Τώρα θα διασκεδάσουμε για λίγο τη σημερινή νίκη και μετά θα ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Απόλλωνας.
Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως παραμένουμε συγκεντρωμένοι και αισιόδοξοι και πάμε βήμα-βήμα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας".
Με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη, για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Απόλλωνας υποδέχεται απόψε (19:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα» την Ομόνοια Αραδίππου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS