Μετά τη λήξη του αγώνα στο "Αμμόχωστος" ανάμεσα στην Αλκή και την ΑΕΚ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ιδιάκεθ με 1-0, οι οπαδοί της "Αθάνατης" διαμαρτύρονταν για τη διαιτησία, απευθυνόμενοι προς τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Άντρο Καραπατάκη!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καραπατάκης δεν αντέδρασε, ενώ παρενέβη ο διοικητικός ηγέτης της Αλκής, Άντης Λόππας, ο οποίος τους έκανε νόημα να ηρεμήσουν.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.