Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ανόρθωση ήταν εξαιρετική στο μεσοαμυντικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο, αφού "εγκλώβισε" τους "πράσινους" και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά η εστία του Αρούς.
Σε γενικές γραμμές, είχε καλύτερη παρουσία από το "τριφύλλι", είχε πάθος και αυτοπεποίθηση, χάνοντας μία κλασική ευκαιρία με τον Ράγιος, ενώ είχε και τρεις τελικές προσπάθειες με τους Σισέ και Καμαρά, αλλά και κάποιες καλές προϋποθέσεις για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.
Ελειψε όμως το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, αλλά και στην τελική πάσα...
Αν στην επανάληψη συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς ανασταλτικά και βελτιωθεί στο κομμάτι που προαναφέραμε, τότε η "Κυρία" έχει πολλές ελπίδες για να φύγει από το ΓΣΠ με το διπλό ή στη χειρότερη περίπτωση, να μη χάσει.
ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» το βράδυ της Κυριακής (13/05, 19:00) στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ, σε ένα αμφίρροπο ντέρμπι το οποίο έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
11/04 @ 21:12
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Άχνας-Καρμιώτισσα για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan.
11/04 @ 21:00
Ο Εθνικός Άχνας βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Καρμιώτισσα αλλά με ανατροπή χάρις τα γκολ των Αντερέγκεν και Λίπσκι κέρδισε με 2-1
08/04 @ 17:33
Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 52 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κοινής επίθεσης, απειλής, και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 06 Απριλίου, 2025, στην Πάφο.
BEST OF THEMASPORTS