Ακολουθήστε μας στο Google news
Αυτό είναι τερέν για ποδόσφαιρο…
Όλοι θυμόμαστε ότι την περασμένη Τετάρτη τι έγινε στο τερέν του ΓΣΠ μετά την ξαφνική νεροποντή που ξέσπασε στην Λευκωσία και είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα.
Ο χλοοτάπητας του γηπέδου πραγματικά σήμερα (28/10) λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι Ομόνοια - Ανόρθωση δεν θυμίζει σε τίποτα, με την εικόνα φυσικά που αφήσαμε στο μυαλό μας κατά την αποχώρηση μας από το στάδιο της πρωτεύουσας την περασμένη Τετάρτη.
Το γήπεδο σήμερα προσφέρετε για μπαλίτσα σήμερα… και οι οπαδοί που βρίσκονται στις τέσσερις κερκίδες ελπίζουν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας που κουβαλούν οι δύο ομάδες.

***Η φώτο από κάτω τραβήχτηκε στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ - Απόλλωνα το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ...

Άρης και ΑΕΛ αναμετρώνται στο «Αλφαμέγα» για την 7η αγωνιστική και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
BEST OF THEMASPORTS