Ακολουθήστε μας στο Google news
Με αρκετές αλλαγές παρατάσσει την Ανόρθωση στο σημερινό (28/10, ΓΣΠ) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια ο Ρόνι Λέβι, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Πάφο.
Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός τεχνικός προχώρησε σε πέντε αλλαγές, αφού έμειναν εκτός οι Μπανταλόφσκι, Γκάντσεφ, Άλβες, Παλάνκα και Αμπντουλάγιεφ και τις θέσεις τους πήραν οι Σιβού, Οικονομίδης, Καμαρά, Σισέ και Καλό.
Αναλυτικά η αρχική ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Αρούς, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Σιβού, Βίκτορ, Οικονομίδης, Ράγιος, Καμαρά, Καλό, Σισέ.
Δείτε και το γράφημα:

Σύμφωνα με τον έγκυρο Αργεντίνο ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μέρλο o Ρόμπερτ Έργας βρίσκεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Άρη Λεμεσού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
BEST OF THEMASPORTS