Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην Ανόρθωση σκέφτονται μονάχα τη «μάχη» με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για τη δέκατη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Εκεί, θέλουν να επαναλάβουν ότι έκαναν κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, κάτι που θα είναι δύσκολο, διότι οι «πράσινοι» έχουν την ψυχολογία και την ανάγκη για ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα.
Ο Ρόνι Λέβι γνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να είναι ουσιαστικοί, και κυνικοί για να φτάσουν στο «διπλό» ύστερα από αρκετά χρόνια, απέναντι στο «τρυφίλλι» του Πάμπου Χριστοδούλου. Η επιστροφή του Σιβού θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς ο Νιγηριανός εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει, μάλλον και στη βασική ενδεκάδα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Καλό τις τελευταίες μέρες νιώθει κάποιες ενοχλήσεις, και αυτός είναι ο λόγος που δεν αγωνίζεται για αρκετό χρόνο το τελευταίο διάστημα! Από κει και πέρα, η παρουσία του Γκάντζεφ κόντρα στην Πάφο δεν ήταν αυτή που θα περίμενε ο Ισραηλινός, κι έτσι η επιστροφή του Οικονομίδη είναι πιθανή.
Το εύκολο γκολ λείπει από την «κυρία», κι έτσι ίσως επιστρέψουν στη βασική ενδεκάδα ο Σισέ με τον Καμαρά, διότι ούτε ο Άντρε Άλβες ικανοποίησε με την απόδοση του για όσο χρονικό διάστημα έπαιξε, δίχως όμως να αποκλείεται η χρησιμοποίηση του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ! Η νίκη αποτελεί ο μοναδικός στόχος, γιατί η κορυφή είναι «γλυκιά» για την Ανόρθωση.
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS