Ακολουθήστε μας στο Google news
Νέο κάλεσμα για τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μουντιάλ του 2018, που θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας, απηύθυναν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση - απειλή που εικόνιζε τον Λιονέλ Μέσι να βγάζει δάκρυα από αίμα, οι υποστηρικτές των τζιχαντιστών έδωσαν στη δημοσιότητα αφίσα με τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, τον οποίο αποκαλούν «εχθρό του Αλλάχ».
Η αφίσα, η οποία εικονίζει τον Ντεσάμπ καθισμένο, με στολή κρατούμενου, κι έναν μασκοφόρο να στέκεται πίσω του έτοιμος να τον πυροβολήσει, συνοδεύεται από το μήνυμα:
«Θα συνεχίσουμε να σας τρομοκρατούμε και να καταστρέφουμε τις ζωές σας».
Δείτε την φωτογραφία:
Ο ΑΠΟΕΛ έχει το μυαλό στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι της Κυριακής με την νίκη να είναι μονόδρομος, έτσι ώστε η ομάδα να μείνει στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS