Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αντρές Ινιέστα θα απουσιάσει από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα με Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και με Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» υπέστη μυικό τραυματισμό στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής, με συνέπεια να αποκλειστεί από την αποστολή του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα με τους Βάσκους και να θεωρείται απίθανο να προλάβει το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ως εκ τούτου, ο 33χρονος διεθνής μέσος θα αποφύγει να επισκεφθεί μία έδρα όπου αποδοκιμάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, παρότι λόγω του τέρματος στο Μουντιάλ 2010, αποθεώνεται σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα της χώρας.
Για το ζήτημα, μάλιστα, ρωτήθηκε και ο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: «Όσο περισσότερο μιλάμε γι' αυτό, τόσο το χειρότερο. Οι παίκτες είναι υπεράνω αυτού του γεγονότος και αγωνίζονται κανονικά. Ο Αντρές και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δέχονται σφυρίγματα σε άλλες καταστάσεις».
Εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Αθλέτικ έμειναν πλην του Ινιέστα και οι Τζόρντι Άλμπα, Τόμας Βερμάλεν, καθώς και ο μακροχρόνια τραυματίας Ουσμάν Ντεμπελέ.
Η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν, Σεμέντο, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Σουάρεθ, Σουάρες, Μέσι, Μαστσεράνο, Παουλίνιο, Ντεουλοφέου, Αλκάθερ, Ντιν, Ρομπέρτο, Γκόμες, Ουμτιτί
ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΜΕΣΙ
Η απουσία του Ινιέστα από -τουλάχιστον- τους δύο επόμενους αγώνες των Καταλανών, οδηγούν σε εξελίξεις, όσον αφορά στον αρχηγό της ομάδας. Το περιβραχιόνιο περνάει αυτομάτως στον υπαρχηγό, που δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι, όπως προέκυψε βάσει παλαιότητας το 2015, με την αποχώρηση του Τσάβι από τον σύλλογο, με 3ο αρχηγό τον Σέρχιο Μπουσκέτς, 4ο τον Χαβιέρ Μαστσεράνο και... εκτός τον Ζεράρ Πικέ.
Ο Αργεντινός επιθετικός έχει φορέσει το περιβραχιόνιο ουκ ολίγες φορές, όσο ο Ινιέστα ήταν τραυματίας ή στον πάγκο τα τελευταία χρόνια και θα το πράξει ακόμα μια φορά, εκτός απροόπτου. Μάλιστα, είναι πιθανό στο Φάληρο να ανταλλάξει λάβαρα της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού με έναν πρώην συμπαίκτη του στη Μασία, τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος είναι αρχηγός των «ερυθρολεύκων».
Στον ΣΠΟΡ FM για τον Σεμέδο της Ομονοιας, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λούης Στεφανή, με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής ομάδας του Πράσινου Ακρωτηρίου στο Mundial 2026, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Αφρικανό άσο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS