Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπορεί για το μέλλον του Φιλίπε Κουτίνιο να υπάρχουν πολλά σενάρια, αφού το φλερτ με την Μπαρτσελόνα είναι πρόσφατο, ωστόσο η προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν δεν υπάρχει στο μυαλό του Βραζιλιάνου.
Η μάχη μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν στο θέμα των μεταγραφών καλά κρατεί. Μπορεί στο θέμα του Νεϊμάρ να βγήκε νικήτρια η ομάδα του Παρισιού, αλλά σε αυτό του Κουτίνιο οι «μπλαουγκράνα» είναι αυτοί που όπως φαίνεται θα χαρούν.
Όπως αναφέρει η «Sport» της Καταλονίας, οι «Παριζιάνοι» εκμεταλλευόμενοι την φιλία του Βραζιλιάνου χαφ της Λίβερπουλ με τον Νεϊμαρ, του έκαναν πρόταση για να τον κάνουν δικό τους, παρ' όλα αυτά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αρνήθηκε, διότι θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα της Βαρκελώνης.
Ο άσος των «κόκκινων» έχασε κάποια ματς στην αρχή της χρονιάς λόγω τραυματισμού, αλλά μετά την επιστροφή του έχει 9 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα απουσιάσει από το αυριανό ματς με την Χάντερσφιλντ.
Πηγή: www.sport-fm.gr
Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 3-0 (Σωτηρίου 77', 84, Σατσιάς 83') την Ανόρθωση σε φιλικό προετοιμασίας στο πλαίσιο του 1ου Τουρνουά Προσφυγιάς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
BEST OF THEMASPORTS