Ακολουθήστε μας στο Google news
Με δεδομένο πως ακόμα κι αν διεκδικήσει τον φετινό τίτλο της Premier League ή το Κύπελλο Αγγλίας, η στέψη γίνεται μετά τον Φλεβάρη, η Τότεναμ θα καταγράψει κι επίσημα φέτος τη μεγαλύτερη «ανομβρία» της, όσον αφορά στους τίτλους, από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!
Τα «σπιρούνια» είδαν τη Γουέστ Χαμ να φέρνουν τούμπα το μεταξύ τους λονδρέζικο ντέρμπι στο «Γουέμπλεϊ», το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με αποτέλεσμα το 2-0 υπέρ της ομάδας του Ποκετίνο στην ανάπαυλα να γίνει 3-2 για το σύνολο του Σλάβεν Μπίλιτς στο σφύριγμα της λήξης από τον ρέφερι και μάλιστα, στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
Με δεδομένο πως η Τότεναμ τελευταία φορά πανηγύρισε τίτλο το 2008, με το Λιγκ Καπ τότε υπό τις οδηγίες του Χουάντε Ράμος στον τελικό απέναντι στην Τσέλσι που κρίθηκε από μια κεφαλιά του Γούντγκεϊτ, η Τότεναμ θα ξεπεράσει τη μέχρι στιγμής, μεγαλύτερη «ανομβρία» της σε θέμα τροπαίων.
Αυτή, ήταν ανάμεσα στα πρωταθλήματα του 1951 και του 1961, την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου...
Η τρέχουσα δεκαετία θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2018, αφού τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο ολοκληρώνονται λίγους μήνες αργότερα κι έτσι τα «σπιρούνια» θα μείνουν τουλάχιστον 10 έτη χωρίς να έχουν πανηγυρίσει οτιδήποτε.
Από τον τελευταίο τίτλο της Τότεναμ, οι ομάδες που έχουν κατακτήσει τρόπαια στο Νησί, είτε σε εγχώριο θεσμό είτε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (10), Τσέλσι (9), Μάντσεστερ Σίτι (5), Άρσεναλ (3), Πόρτσμουθ, Μπέρμιγχαμ, Λίβερπουλ, Σουόνσι, Γουίγκαν, Λέστερ.
Πηγή: gazzetta.gr
Δεσπόζει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS